TUOTTEIDEN TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Voit tilata Koskipanimon panimotuotteita pullotavarana verkkokaupastamme. Valitettavasti Suomen alkoholilainsäädäntö ei anna mahdollisuutta toimittaa alkoholituotteita, joten asiakkaan tulee noutaa tilatut ja maksetut tuotteet Plevnasta.

MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TUOTTEIDEN NOUTO

Tilatut ja maksetut tuotteet voidaan noutaa maksutositetta (paperi, sähköinen) vastaan Panimoravintola Plevnasta, panimon myymälästä ma-la klo 11-18 välisenä aikana.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja valmisteverot.

Koskipanimo myy kaikki tuotteet vapaasti Koskipanimon Olutmyymälän varastossa eikä hoida kuljetusta.

LOPPUNUT TUOTE JA TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Varaamme oikeuden vaihtaa loppunut tuote vastaavaan tuotteeseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiasta voidaan sopia tuotteiden noudon yhteydessä tapauskohtaisesti.

Mikäli tuote on loppunut ja sitä ei voida korvata vastaavalla tuotteella tai jos tuote jostain muusta syystä jää puuttumaan tilauksesta (keräilyvirhe) – se korvataan rahallisesti.

Lähetettyä ja maksettua tilausta ei voi perua. Tuotteiden laatuun liittyvien kysymysten kohdalla jokaista tapausta tarkastellaan erikseen ja havaitut puutteet kompensoidaan asianmukaisesti.

TILAUKSESTA PUUTTUVAT TUOTTEET

Jos havaitset puutteita tilaamissasi tuotteissa tulee sinun reklamoida näistä puutteista sähköpostilla viimeistään 7 vuorokauden kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tuotteet.

TUOTTEIDEN HINNAT JA VEROT

Tuotteiden hinnat sisältävät Suomen valmiste- ja alkoholiverot.

IKÄRAJA

Tilaajaan tulee olla vähintää 18-vuotias.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa. Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

KOSKIPANIMON VERKKOKAUPAN YRITYSTIEDOT:

Koskipanimo Oy
Itäinenkatu 8
33210 Tampere

www.plevna.fi
panimo@plevna.fi
Puh. 03 260 1200

Koskipanimo Oy

Y-tunnus: 0968663-5

Osoite: Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
Yhteyshenkilö: Marika Tähtinen-Hakala
Yhteyshenkilön yhteystiedot: myynti@plevna.fi, Puh. 03 260 1200

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Jousto

OP Osta laskulla

AfterPay

Lue lisää Checkoutin maksuehdoista: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot