Olutkurssit

Plevna järjestää sopimuksesta olutkoulutus- ja tasting-tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään ravintolan Mallaskabinetissa ja ne on suunnattu 10–20 hengelle.

”Maltaisten makujen peruskurssi” pitää sisällään ravintolan ja panimon esittelyn sekä kurkistuksen oluen historiaan. Myös oluen raaka-aineet ja niiden vaikutus oluen makuun käydään lävitse. Kurssilla luonnollisesti myös maistellaan panimon omia tuotteita!

Tämä rento ja maistuva peruskurssi kestää noin kaksi tuntia ja siihen on mahdollista yhdistää ruokailu ennen tai jälkeen kurssin.

Olutkurssi maksaa 150€ / kurssi ja maisteltavat oluet 5 x 0,2l 15 € / hlö

kurssin voi peruuttaa kuluitta viikkoa ennen, muutoin perimme kurssimaksun 150€

Voit tiedustella kursseista myyntipalvelustamme:
Puhelin: (03) 260 1200 / sähköposti: myynti@plevna.fi

Oktoberfest 18.9.-4.10.2020

Plevnan ja Oluthuone Panimomestarin vuoden kohokohta on vuosittain syys-lokakuussa järjestettävä Oktoberfest. Silloin Tampereella on mahdollisuus kokea baijerilaista olutjuhlan tunnelmaa.

Olennaisena osana juhlaan kuuluvat panimohevosten vierailut, Tallinbrass-torviorkesterin hulvattomat esitykset, Talon Oktoberfest-olut sekä herkullisen Fest-ruokalistan antimet. Olutjuhlan aikaan Plevnassa on mahdollista nähdä lederhosenit jos toisetkin.

Plevnan Oktoberfestejä on vietetty jo vuodesta 1994 lähtien ja juhlat jatkuvat jälleen syksyllä 2020. Lue lisää.

 

Virtuaalinen panimokierros

Järjestämme ryhmille virtuaalisia panimokierroksia. Plevnan esittelyvideo kestää noin 10 minuuttia. Esittelyssä kerromme paikan historiasta, seuraamme kuinka panimomestarimme valmistavat olutta sekä esittelemme panimoravintolan toimintaa.
Virtuaalikierros on mahdollista järjestää jopa 35 hengelle. Esitys on saatavana myös englanninkielisenä. Esityksen jälkeen ryhmä voi ruokailla ja nauttia talon antimista.

Esityksen yhteyteen suosittelemme kolmen tuotteen maistajaisia. Maistajaisiin kuuluu kolme 0,2l tuopillista panimomme tuotteita hintaan 10,00 per henkilö.

Plevna järjestää sopimuksesta olutkoulutus- ja tasting-tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään ravintolan Mallaskabinetissa ja ne on suunnattu 10–20 hengelle.

mallaskabinetti