Plevna

Ravintola

Plevnan ravintolasali tuo mieleen keskieurooppalaiset olutkellarit ja -hallit.  Ripeä, perinneasuihin sonnustautunut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että palvelu pelaa.

Asiakkaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme järjestelemään pöydät harvempaan terassilla sekä baarissa. Looseissa olevat korkeat selkänojat sekä 3m leveä käytävä suojaavat viereisiltä seurueilta. Omalta osaltamme pidämme yllä korkeaa hygieniatasoa kuten aina ravintolassamme. Asiakkailta odotamme samaa tahtoa suojata itseä sekä muita.

5.10.2020 alkaen henkilökuntamme käyttää maskeja/visiirejä.

Valittavanasi on laaja valikoima panimomme tuotteita ja monipuolisen ruokalistamme herkut. Arkisin tarjolla myös lounasta.

Ravintolan uumenissa toimii Koskipanimo, jonka tuotteita voi nauttia aidossa olutravintolamiljöössä.

Ravintolan sisustukseen kuuluvat aukottomasti mm. oluttuoppi- ja pullonavaajakokoelmat. Katseltavaa ja tutkittavaa riittää tuntikausiksi.

Monipuoliset tilat

Plevnasta löytyy tiloja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meillä järjestät niin 400 hengen juhlat, pienemmät pidot kuin kahdenkeskiset tapaamisetkin.
Oluista voi nauttia Plevnan baaritiskillä, etuosan Piippuhyllyn sohvilla tai pystykulmauksessa. Ruokailijoita palvelee tilava ruokasali loosheineen.

Plevnasta löytyy myös useita erilaisia, muokattavia ja monikäyttöisiä tiloja juhlien, kokousten ja muiden tapahtumien järjestämiseen.
Voitte valita seurueen koosta riippuen ravintolasalin peräosan, Patruunan pöydät, pienen tai ison avokabinetin tai Mallaskabinetin.
Lämmitetylle Verannalle sopii jopa 110 henkeä.

Esteettömyys

Ravintolassamme on invahissi ( painoraja 300 kg ) pyörätuolilla pääsee liikkumaan vain osassa ravintolaa, mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä asiasta niin huolehdimme oikeanlaisen pöydän. Etukäteen sovittaessa kulku tarvittaessa myös eri reittiä yli 300 kg.  Inva WC löytyy.

Veranta
Veranta-terassi

Plevnan edessä sijaitseva Veranta-terassi sopii ympärivuotiseen käyttöön. Tilat 110 henkilölle.

Piippuhylly

Piippuhyllylle on mukava istahtaa oluen seuraksi.

Baaritiski

Plevnan tilavan baaritiskin ääreen mahtuu isompikin porukka.

Ravintolasali

Plevnan ravintolasalissa tilavat looshit.

Salin takaosa

Salin takaosa tarjoaa jaettavat tilat.

Patruunan pöydät

Esiintymislavan vieressä sijaitseviin Patruunan pöytiin mahtuu useampikin seurue.

Avokabinetit

Pieni ( max 20 hlö )  ja iso avokabinetti ( max 40 ) sopivat esimerkiksi kokouksiin ja illanviettoihin.

Mallaskabinetti

Mallaskabinetti tarjoaa auditoriatilat ja kokousvälineistön esittelyille ja luennoille.

Pohjapiirros

Plevnan pohjapiirros.