Tutustu Plevnan uusittuun noutomenuun täällä ja tilaa!

Tarjoamme ma 4.5. – pe 8.5. uudistuneen noutomenun annoksia päivittäin tarjoushintaan 10,70/annos:

ma 4.5. Vegeburger

ti 5.5. Tammerkosken lohisoppa

ke 6.5. Sähkömestari Anderssonin porsaanleike

to 7.5. Broileria konjakki-kerma-pippurikastikkeella

pe 8.5. Makkarapannu

– Plevna palvelee ma-la klo 11-18, su suljettu
– VAIN TAKE AWAY ja KOTIINKULJETUS (Tilaukset voi ja mahdollisuuksien mukaan kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Otamme puheluita vastaan päivittäin klo 9 alkaen)

– Tarjolla Take Away -menu vaihtuva päivän annos, vaihtoehdot löytyvät lounas-sivulta!
– Olutmyymälä palvelee
– Aukioloa voidaan täsmentää tarvittaessa

Take Away -menu ja ilmainen kotiinkuljetus
Toistaiseksi Plevna tarjoaa Take Away -menua. Voit hakea annoksen mukaasi ravintolan tiskiltä. Pystymme tarjoamaan annoksille ilmaisen kotiinkuljetuksen lähialueelle mahdollisuuksien mukaan. Kysy mahdollisuudesta kotiinkuljetukseen puhelimitse myyntipalvelustamme: 03 260 1200. Tilaukset lounasajalle mielellään jo edellisenä päivänä ja otamme tilauksia vastaan jo klo 9 alkaen!

Plevnasta voi noutaa noutoruokalistamme ruoka-annoksia, asioida olutmyymälässämme sekä tilata ruokaa kotiinkuljetuksena reilun 5 km säteelle Tampereen keskustasta mukaan lukien Kaukajärvi-Tesoma -välin. 

Asiakkaan tulee saada tarvittaessa tieto tuotteen valmistusaineista, erityisesti allergiaa aiheuttavat aineosat. Asiakas voi tarvittaessa kysyä valmistusaineet henkilökunnalta. Kysythän tarvittaessa tiedot!

Olutmyymälä
Voit ostaa panimomme pullotuotteita olutmyymälästämme aukioloaikojen puitteissa.

Plevnan hygienia
Epidemialta suojautuminen on tärkeää. Olemme sitoutuneet pitämään huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Käytännössä se tarkoittaa henkilökunnan terveydentilasta huolehtimista, käsihygienian tehostamista, pintojen desifiointia ja tilojen järjestelyä tarpeita vastaaviksi.

19maaliskuu
2020