Tutustu Plevnan noutomenuun täällä ja tilaa!

– Plevna palvelee ma-la klo 11-18, su suljettu
– VAIN TAKE AWAY ja KOTIINKULJETUS (Tilaukset voi ja mahdollisuuksien mukaan kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Otamme puheluita vastaan päivittäin klo 9 alkaen)

– Tarjolla Take Away -menu vaihtuva päivän annos, vaihtoehdot löytyvät lounas-sivulta!
– Olutmyymälä palvelee
– Aukioloa voidaan täsmentää tarvittaessa

Take Away -menu ja ilmainen kotiinkuljetus
Toistaiseksi Plevna tarjoaa Take Away -menua. Voit hakea annoksen mukaasi ravintolan tiskiltä. Pystymme tarjoamaan annoksille ilmaisen kotiinkuljetuksen lähialueelle mahdollisuuksien mukaan. Kysy mahdollisuudesta kotiinkuljetukseen puhelimitse myyntipalvelustamme: 03 260 1200. Tilaukset lounasajalle mielellään jo edellisenä päivänä ja otamme tilauksia vastaan jo klo 9 alkaen!

Olutmyymälä
Voit ostaa panimomme pullotuotteita olutmyymälästämme aukioloaikojen puitteissa.

Plevnan hygienia
Epidemialta suojautuminen on tärkeää. Olemme sitoutuneet pitämään huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Käytännössä se tarkoittaa henkilökunnan terveydentilasta huolehtimista, käsihygienian tehostamista, pintojen desifiointia ja tilojen järjestelyä tarpeita vastaaviksi.

Plevna tiedottaa

Koronavirustilanteen vuoksi ravintoloiden asiakasmäärät ovat romahtaneet ja tämä vaikuttaa myös Panimoravintola Plevnan toimintaan. Olemme käyneet yt-neuvottelut ja näin valmistautuneet vastaamaan kysynnän jyrkkään laskuun.

Plevnasta voi noutaa noutoruokalistamme ruoka-annoksia, asioida olutmyymälässämme sekä tilata ruokaa kotiinkuljetuksena reilun 5 km säteelle Tampereen keskustasta mukaan lukien Kaukajärvi-Tesoma -välin. Palvelemme toistaiseksi ma-la klo 11-18. Huom. pääsiäisenä pe 10.4. ja la 11.4. avoinna 11-18, su 12.4. ja ma 13.4. olemme suljettu

Oluthuone Panimomestari
Oluthuone Panimomestari on toistaiseksi suljettu.

19maaliskuu
2020